20. kolo
06.01.2018 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sassuolo odjíždí s prázdnou, tři body Janovu zajistil Galabinov

Sassuolo dnes odpoledne neodehrálo špatný zápas, ale domů se z přístavního města vrací bez bodů. Postaral se o to Andrej Galabinov, který rozjásal fanoušky domácích Grifů deset minut před koncem. Sassuolo trpělo nepřesností, trefilo i tyč.

Oba týmy prožívají hodně špatnou sezonu, v případě Sassuola se po odchodu Di Francesca a dvou hráčů základní sestavy jedná o ještě větší šok. Hosté nasadili hráče jako Goldaniga, Acerbi, Missiroli, Magnanelli, Berardi, Falcinelli nebo Politano, zatímco domácí se spoléhali na Perina, Zukanoviće, Bertolacciho, Lapadulu nebo Laxalta s Pandevem.

První minuty utkání byly hodně nevýrazné a nejvíc tím trpěli diváci. Nepřesnost za nepřesností, snad minimální chuť do hry na obou stranách a téměř nulová střelba. Individuální průnik domácího Bertolacciho skončil sice střelou, ale dosti nevýraznou a především hodně nepovedenou. U vápna Janova upadl Diego Falcinelli, ale sudí v tom faul neviděl a jeho teatrální pád ocenil pouze zvednutým obočím.

První poločas končil v hodně nepovedeném útoku Sassuola, se kterým si brankář Perin v pohodě poradil. Deset minut po změně stran se v domácím dresu představil Andrej Galabinov, který nahradil nevýrazného a dost možná zraněného Gorana Pandeva. A bylo to střídání nebojím se říct povedené. Sassuolo bylo stále aktivnější, ale v ofenzivě mělo hodně smůly.

Tempo hry se s přibývajícím časem nijak nezvedalo a diváky by asi víc bavila i reklama na jar. Diego Laxalt sice po pár minutách sprintoval za míčem, ale po několika metrech si řekl, že to stejně nemá smysl, takže balon nechal kupodivu doputovat až za čáru. Do hry se pak dostal i Alessandro Matri a hře dost pomohl.

Právě střídající Matri se nabídl na malém vápně, kam dostal těžkou přihrávku, a prověřil tvrdou ranou Mattiu Perina. Patnáct minut před koncem se znovu Matri pověsil do vzduchu, jenže trefil hlavou jen tyč! Vedení se naopak ujali domácí.

Na centr Biraschiho si ve vápně Sassuola naskočil útočník Andrej Galabinov, jehož přesná hlavička zaplula do sítě a brankář Consigli se jen ohlédl! Parádní akce domácích jim v závěru utkání vynesla tři body.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza Grifoni :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele