4. kolo
18.09.2016 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Janov CFC 2:0

Hráči Sassuola navázali na úspěšné představení z Evropské ligy, kde rozstříleli Athletic Bilbao a dnes pokořili na svém stadionu 2:0 FC Janov. Neroverdi rozhodli o svém vítězství až ve druhém poločase brankami Politana a Defrela. Za hosty nedohrál utkání vinou červené karty Veloso.

Janov byl do této doby stoprocentní, po dvou zápasech měl plný počet bodů, jeho duel s Fiorentinou z minulého kola byl totiž odložen. Každopádně i do tohoto utkání vstoupili lépe hostující Grifové, kteří se mohli ujmout vedení po šanci Laxalta, ten však netrefil branku. Na druhé straně pronikl do vápna Duncan a hosty zachránila tyčka! Divoký začátek se po několika minutách uklidnil a další šance přišla na řadu až ve 36.minutě, kdy se o samostatný průnik neúspěšně pokusil Politano. Diváci na Cittá del Tricolore v prvním poločase branku neviděli.

Také druhý poločas začal divoce a oba týmy měly velké šance jít do vedení. Nejprve z voleje těsně přestřelil branku Veloso a kousíček scházel i zakončujícímu Pavolettimu. Janov své šance neproměnil a vzápětí bylo horko na druhé straně. Orbán totiž fauloval Defrela a sudí poukázal na pokutový kop. Matteo Politano si s penaltou bez problému poradil a Sassuolo vedlo 1:0.

Janov se sympaticky pokoušel o okamžitou odpověď a měl šance, jenže domácí celek podržel goman Consigli. Hra byla v této fázi utkání hodně otevřená a další protiútok Sassuola skončil druhou brankou. Na Politánův centr si hlavou naskočil Defrel a v podstatě utkání rozhodl.

Skóre se ještě mohlo několikrát změnit, ale nakonec k tomu nedošlo. Čtyři minuty před koncem uviděl červenou kartu Veloso a tím byly jakékoliv naděje na případné zdramatizování nenávratně ztraceny. Sassuolo tak zvítězilo nad Janovem 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele