12. kolo
06.11.2016 15:00 CET
0 : 3
(0:3)

Reportáž

US Sassuolo - Atalanta Bergamo 0:3

Vynikající formu opět potvrdila Atalanta Bergamo, která smetla Sassuolo na jeho půdě 3:0. Všechny branky vstřelili Nerazzurri už v prvním poločase, v tom druhém pak náskok v pohodě hlídali. Sassuolo mělo i trochu smůlu, když dvakrát orazítkovalo jen brankovou konstrukci.

Sassuolo předvedlo možná nejhorší první poločas ve své historii působení v Serii A. Svěřenci trenéra Eusébia Di Francesca se určitě pečlivě připravovali na ofenzívu Atalanty, jenomže hráči jeho pokyny plnili možná tak prvních patnáct minut. Atalanta totiž byla první, kdo se postaral o šanci v zápase a také byla první, kdo udeřil. Pravda, Alejandro Gómez se v době přihrávky nacházel v ofsajdu a mělo se pískat, jenomže to obranu Sassuola neomlouvá. Gómez byl v šestnáctce úplně sám a nadvakrát poslal balón za nešťastného Consigliho. Za dalších pět minut si vyměnili balón Spinazzola a Caldara, přičemž druhý jmenovaný rovnou z první nedal Consiglimu šanci.

V pořádí už třetí gól měl na kopačce opět Gómez, ale Consigli tentokrát dobře zasáhl. Sassuolo mělo i smůlu, Matriho zakončení skončilo na břevně a ve 43.minutě padl už třetí gól hostů z Bergama. Gómezův rohový kop se dostal až ke Contimu, jehož tvrdá rána skončila v síti. Neroverdi tak prohrávali po prvním poločase vysoko 0:3.

V pohodě hrající Atalanta si ve druhém poločase nic nekomplikovala a tříbrankový náskok bez problému bránila. Až čtvrthodinu před koncem orazítkoval břevno Politano a to už bylo podruhé v zápase, co se domácím postavila do cesty branková konstrukce. Sassuolu zkrátka nebylo přáno, o penaltu se ještě pokoušel Defrel, ale sudí pro to neměl pochopení. Atalanta díky skvělému prvnímu poločasu nakonec vyhrála a za stadionu Cittá del Tricolore si odváží plný počet bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Souhlas s tipem EF. Pokud vyhraje doácí tým , nezbude mě nic jiného , než smeknout před uměním bookmakeru-nebylo by to poprvé .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele