6. kolo
25.09.2016 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Delfino Pescara 1:1

Janov pouze remizoval 1:1 s Pescarou a tento výsledek je pro něj určitě ztrátou. Naopak svěřenci trenéra Massima Odda mohou být spokojeni, cenný bod jim pět minut před koncem vystřelil Manaj. Pescara dokonce mohla pomýšlet na vítězsttví, neboť Grifové dohrávali čtvrthodinu bez dvou vyloučených.

Dle předpokladů začali domácí aktivněji, Bizzarri musel být v pernamenci zejména v 11.minutě, kdy na brankové čáře zachránil rodící se pohromu. Na druhé straně zkoušel střílet z dálky Caprari a Perin musel vytáhnout dobrý zákrok. Po půlhodině hry se po skrumáži ve vápně Grifů dožadovali hosté penalty, sudí Irrati však jeji prosby nevyslyšel.

Branky začaly padat až po změně stran, ve 47.minutě Gentiletti vysunul Simeoneho a ten na přední tyči překonal Bizzarriho. Pescara se dlouho nemohla dostat ke slovu, Janov výtečně bránil a nedovoloval hostům jakkoliv ohrožovat Perinovu branku. Domácí si ale vše zkomplikovali naprosto sami. Po nesmyslném faulu si vykoledoval druhou žlutou kartu Edenílson a Pescara hrála v početní převaze. Navíc Edenílson nebyl sám, kdo byl vyloučen. Panděv neudržel jazyk za zuby a také on uviděl červenou kartu.

To už byla pro Delfíny více než solidní možnost, jak ještě získat alespoň bod a hosté tuto možnost využili. V 85.minutě poslal přesný balón před branku Zampano a Rey Manaj trefil prázdnou branku! Bylo srovnáno 1:1 a domácí ještě čekaly krušné chvilky. Janov však i v devíti obrat nedovolil a má alespoň bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele