27. kolo
05.03.2017 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Empoli FC - Janov CFC 0:2

Janov se konečně dočkal. Černá série bez vítězství skončila až na stadionu Carla Castellaniho, kde Grifové porazili pozdními brankami Empoli 2:0.

Azzurri sice v počátku zápasu drželi balón, ale Janov byl nebezpečnější. Maurizio Pinilla byl v nadějné pozici, ale nezvolil dobré zakončení a šanci tím zmařil. Na druhé straně ve 26. minutě tvrdě vypálil Croce a Lamanna musel vyrážet. Pak se zase o slovo přihlásil Pinilla, ale ani z volného přímého kopu nedokázal rozvlnit síť, v tomto případě totiž vůbec netrefil branku. První poločas tedy branku nenabídl a dlouho se bez gólu hrálo i ve druhém dějství.

Zatímco se alespoň v prvním poločase nějaké šance urodily, ve druhém prakticky zmizely a hra na stadionu Carla Castellaniho nudila. Jak trenér domácích Martusciello, tak i jeho protějšek Mandorlini se snažili hru střídáním oživit, ale bezúspěšně.

Diváci už asi byli smířeni s bezbrankovým výsledkem, když v tom, minutu před koncem, udeřil Olivier Ntcham. Ten se za vápnem nádherně z voleje opřel do míče a Skorupski byl bez šance. Zlomený soupeř se na odpověď nezmohl a v nastavení ještě podruhé inkasoval. Domácí otevřeli obranu, Pinilla našel Hiljemarka a ten pečetil výsledek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele