3. kolo
12.09.2016 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Empoli FC - FC Crotone 2:1

Empoli si doma poradilo s nováčkem z Crotone 2:1, když zkrátka proměnilo všechny své velké příležitosti. Vítěznou branku zaznamenal až po změně stran Andrea Costa. Utkání deset minut před koncem nedohrál vyloučený hráč hostí Dussenne.

První střelecký pokus přišel až po jedenácti minutách a to z kopačky veterána Maccaroneho. Cordaz s ním neměl žádné problémy. Jinak se hrála spíše taktická bitva, ale diváci se branek dočkali a to přesně po půlhodině hry. Bellusci se pověsil do vzduchu a přesnou hlavou k tyči poslal Empoli do vedení!

Ani po inkasované brance hosté nijak neožili a spíše se hrálo o střed hřiště. Do konce prvního poločasu se ale skóre ještě jednou změnilo. Po lehkém centru do vápna ťukl hlavou do balónu Sampirisi a srovnal poločasový stav na 1:1.

Průběžný výsledek byl víceméně zasloužený. Ani jeden z týmů neměl vyloženou převahu. Po změně stran byl obraz hry totožný, fotbal s minimem šancí, ale i tentokrát se diváci na stadionu v Empoli dočkali branky. V 56.minutě se domácí Azzurri podruhé prosadili a znovu to bylo ze vzduchu. Na kroucený balón na zadní tyč si povyskočil Andrea Costa a Cordaz byl bezmocný.

Domácí mohli skóre navýšit, Zambelli sice dobře zasekl balón, ale rozměry branky mu byly, bohužel pro Empoli, malé. Crotone potřebovalo útočit, ovšem deset minut před koncem si zápas výrazně zkomplikovalo. Dussenne fauloval a po druhé žluté kartě musel předčasně do sprch. Oslabený nováček už se na nic nezmohl a z Empoli se vrací s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
hradec

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele