30. kolo
02.04.2017 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Delfino Pescara - AC Milán 1:1

Velká komplikace pro AC Milán. Rossoneri na Stadio Adriatico pouze remizovali s poslední Pescarou 1:1 a osm kol před koncem je to může stát účast v evropských pohárech. Delfíni odehráli skvělé utkání a s trochou štěstí mohli i zvítězit.

Naopak AC sehrálo mizerný zápas a chvílemi jakoby snad ani nechtělo vyhrát. Pescara rozhodně nezačala aktivněji, naopak ocitla se pod tlakem, ale i přesto se ujala ve 13.minutě vedení. Paletta poslal směrem na Donnarummu malou domů a mladý brankář nezvládl zpracování a balón prošel do sítě. Obrovská chyba darovala Delfínům vedení a od této doby to bylo pro AC více než složité. Zemanovým svěřencům dodal darovaný gól spoustu sebevědomí a ti bylí více než vyrovnaným soupeřem. Pečlivě bránili a Rossoneri nebyli schopni obranný blok jakkoliv překonat. Až ve 41.minutě zaváhali, když nedokázali odkopnout balón do bezpečí a následně tak trochu vypustili další boj o balón, načež Mario pašalič z otočky srovnal na 1:1.

Ve druhém poločase se očekával velký tlak hostů, jenomže všechno bylo jinak. Delfíni byli nadále nebezpeční a chvílemi AC dokonce přehrávali. Bovo z přímáku těsně minul branku a Benalli z úhlu vyprášil Donnarummovo rukavice. Až v závěrečných minutách si Milán vzpomněl, že by taky potřeboval vyhrát a Pescaru zmáčkl. Výsledkem ale byla tyč Romagnoliho a nebezpečná střela Paletty. Hlavní sudí přitom hostům přidal pět minut nastaveného času, ale Pescara si senzační bod, který je ale i tak málo, vzít nenechala.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele