10. kolo
27.10.2016 20:45 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Città di Palermo - Udinese Calcio 1:3

Dohrávku vloženého kola obstaraly celky Palerma a Udinese a úspěšnější byli hosté, kteří zvítězili 3:1. Palermo sice brzy vedlo zásluhou Nestorovskiho, ale pak už stříleli jen hráči Udinese, dvakrát se trefil Fofana.

První minuty zápasu patřily zcela jasně Udinese, jenomže to bylo Palermo, kdo se postaral o první změnu skóre. Ilija Nestorovski si po jedenácti minutách udělal prostor, vystřelil a míč s pomocí teče jednoho z obránců skončil za Karnezisovými zády. Radost domácích dlouho nevydržela a Zebry ještě do poločasu zaslouženě srovnaly krok. Cyril Théréau dostal přihrávku do pokutového území, rychle zpracoval a špičkou kopačky překonal Pošaveče. Brankář Sicilanů měl plné ruce práce i před koncem poločasu, kdy Matosovu ránu vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou.

Udinese bylo po většinu času lepším týmem, což donutilo domácího kouče po hodině hry ke změnám. Přišli Sallai a Čočev a zlepšení se opravdu dostavilo, jenomže udeřili hosté. Seko Fofana dostal spoustu prostoru a času, aby popotáhl balón až do vápna a krásným obstřelem strhl vedení na stranu Udine. Jen o pár minut později předvedli hosté brejk, k míči se znovu dostal Fofana a opět úspěšně zakončil.

Třetí branka Udine znamenala jeho definitivní vítězství. Navíc v 83. minutě obdržel za simulování druhou žlutou kartu Sallai a domácí museli dohrávat o deseti. Od ještě vyššího rozdílu Palermo uchránila po střele Théréaua tyč.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele