11. kolo
31.10.2016 21:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Città di Palermo 2:1

Palermo nakonec venku prohrálo a ze Sardinie se vrací bez bodů. Nutno dodat, že spravedlivě, protože domácí Cagliari bylo jasně lepším týmem. Kosmetická úprava v podobě gólu Nestorovského přišla až příliš pozdě.

Oslabené Palermo jelo na půdu Cagliari, kterému se poměrně daří. Svěřence trenéra Rastelliho čekal náročný domácí duel, ze kterého chtěli tři body, i když Palermo je hodně nevyzpytatelným soupeřem. Na trávníku jsme se dočkali hráčů jako Isla, Alves, Borriello, Sau nebo Hiljemarkm Rispoli či Nestorovski.

Domácí hráče hnalo dopředu nažhavené publikum, které chtělo vidět akci a branky. V 11. minutě byl faulován hostující Andrea Rispoli a z následné standardní situace posadil Mato Jajalo balon na hlavu Čočevovi. Ten ale branku domácích přestřelil! Na opačné straně posílal centr do vápna Bruno Alves a brankář Josip Pošavec jej vyboxoval mimo. Ve druhé vlně ale číhal Padoin, který balon napálil těsně mimo!

Marco Sau hostujícího brankáře ani akrobatickými nůžkami nepřekonal, to samé lze říct o ráně zpoza vápna od Di Gennara. Cagliari bylo v tuto chvíli jasně aktivnější, ale ani množství krátkých nahrávek a držení míče kolem vápna soupeře mu nepomáhalo. Na opačné straně se na krátký výlet vydal Robin Quaison, ale bez podpory kolegů to moc nejde. Ani po změně stran se Cagliari nemohlo dostat do řádného zakončení a dlouho si pohrávalo se svým soupeřem bez výsledku.

Deset minut po změně stran to už sardinskému celku vyšlo. Krásný pas ze strany od Di Gennara se dostal k Danielu Dessenovi, který jej z první napálil k tyči! Brankář Pošavec se natahoval marně - 1:0.

O deset minut později Cagliari znovu udeřilo a pojistilo si výsledek. Do vápna si naběhl Marco Sau, který si všiml v druhé vlně nabíhajícího Daniela Dessenu. A ten si už s ničím hlavu nelámal. Balon prostě napálil do sítě a mohl se radovat!

Palermo sice ještě našlo odvahu a zbytek sil na vzdor, ale ani to mu na body nestačilo. Deset minut před koncem domácí trochu polevili a hosté toho využili. Z pravé strany dostal míč na hranici malého vápna Ilja Nestorovski a potvrdil, že je nejnebezpečnějším hráčem nynějšího Palerma.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele