28. kolo
06.03.2016 15:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Udinese Calcio 2:0

Frosinone dokázalo v domácím prostředí porazit Udinese a na nesestupovou pozici ztrácí už jen jeden bod! Domácí byli lepším týmem a tři body si připisují zcela zaslouženě. Prosadily se obvyklé opory, Ciofani a Blanchard.

Domácí celek si na Zebry věřil a před vlastním publikem byl hodně hladový, o čemž vypovídal nejen začátek utkání. Frosinone bylo lepší a vedení se ujalo už ve dvanácté minutě, kdy si srovnal mířidla Daniele Ciofani a přesnou střelou k tyči rozjásal domácí fanoušky. Další komplikace pro Udine nastala už v 15.minutě, kdy byl pro zranění střídán Felipe a jeho místo zaujal Heurtaux. Ale domácí rychlá branka hodně nakopla a před Karnezisem bylo znovu hodně živo. Ciofani další ranou přestřelil a to samé platilo i o pokusu Dionisiho. Zaplněné Stadio Comunale Matusa vidělo další brankové příležitosti před koncem poločasu, kdy nejprve Paganini opět minul branku a na druhé straně donutil k zákroku Lealiho Théréau.

Udine předvedlo v prvním poločase až na Théréaův pokus bídný výkon a ve druhém poločase potřebovalo zabrat. Frosinone ale hrálo dobře a Zebrám toho moc nedovolovalo, navíc po hodině hry už vedlo o dvě branky. Na Pavlovićův centr ze standardní situace si naskočil Leonard Blanchard a Karnezis kapituloval podruhé.

Zebry se sice ještě snažily s výsledkem něco udělat a i když si vytvořili tlak, do šance se nedostaly. Naopak z protiútoků hrozilo Frosinone, nicméně k další změně skóre už nedošlo. Frosinone si připisuje důležité vítězství a na nesestupové pozice ztrácí před zápasem Interu s Palermem už jen jeden bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele