1. kolo
23.08.2015 20:45 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Empoli FC - Chievo Verona 1:3

Magická desetiminutovka ve druhém poločase rozhodla o tom, že Chievo získá na půdě Empoli všechny tři body. Domácím nepomohlo ani poločasové vedení 1:0, které jim zařídil přizemní střelou Riccardo Saponara. V dresu Fly Donkeys se prosadili Meggiorini, Birsa a Paloschi.

Tak jako na jiných stadionech, ani v Empoli se na první branku nemuselo čekat dlouho. Rui přihrál na vápno volnému Saponarovi, jehož přízemní střela skončila za zády brankáře Bizzarriho. Domácí si nemohli přát lepší úvod utkání! Bohužel ale pro diváky nastala fáze utkání, která zrovna na šance bohatá nebyla, spíše naopak. Až minutu před odchodem do šaten se naskytla obrovská příležitost Pucciarellimu, ovšem ten trefil jen dobře postaveného protihráče a ze situace, která jasně volala po gólu, vytěžil jen rohový kop. První poločas tak skončil těsným vedením Empoli 1:0.

Hostující kouč Rolando Maran musel svým svěřencům nejspíše dost hlasitě vysvětlit, že pokud chtějí z Empoli přivézt body, musejí začít hrát úplně jiný fotbal. Ať už v šatně Fly Donkeys došlo k čemukoliv, na trávník vyběhlo zcela jinýho Chievo. Veronský celek během devíti minut nasypal domácím tři branky a strhl vedení na svojí stranu. Nejprve na bližší tyči úspěšně hlavičkoval Meggiorini, po něm technickou střelou Valter Birsa a do třetice vstřelil pěkný gól hlavou Alberto Paloschi.

Empoli se nestačilo divit a z tohoto šoku se už do konce zápasu nevzpamatovalo. Chievo nemuselo ve zbytku zápasu řešit žádnou výraznější šanci soupeře a z Empoli si veze vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
KingMaster13

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele