37. kolo
08.05.2016 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 1:1

Remíza 1:1 mezi Atalantou a Udinese přinesla velké oddechnutí ze strany hostujícího celku. Zebry si díky tomu zajistily účast v příštím ročníku Serie A a v posledním kole jim na půdě Carpi již o nic nepůjde. Všechny branky padly už v prvním poločase, kdy nejprve otevřel skóre utkání Zapata a krátce po něm srovnal z pokutového kopu Bellini.

Udine začalo na Atleti Azzurri D'Italia přesně podle plánu. Úvodní oťukávačku brzy rozsekli vedoucí brankou, když si na přesný Adnanův centr z levé strany naskočil Duván Zapata! Hosté se mohli radovat z vedení jen osm minut. Sudí posoudil odstrčení Felipeho jako faul a ve prospěch domácích nařídil pokutový kop. Gianpaolo Bellini penaltu s přehledem proměnil a tak se začínalo znovu od nerozhodného stavu.

Bohužel další minuty prvního poločasu nic zajímavého nepřinesly. Pouze v závěru musel kvůli zdravotním potížím opustit hrací plochu Zdravko Kuzmanovič a na trávník se podíval Francesco Lodi.

Rovněž ve druhém poločase byl k vidění vyrovnaný boj, ale na rozdíl od první půle nepřinesl takřka žádné gólové příležitosti. Domácí neměli kam spěchat a remíza vyhovovala i hostům. Udinese se díky tomu dostalo na 39 bodů a jelikož Carpi ve svém zápase odmítlo proměňovat penalty a prohrálo, může slavit definitivní záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele