35. kolo
24.04.2016 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Chievo Verona 1:0

Atalanta se výrazně přiblížila k záchraně, když doma udolala jedinou brankou veronské Chievo, načež jí nezastavilo ani vyloučení Gomeze. Hosté tak přišli o sedmizápasovou neporazitelnost, což je asi to nejvíc, co je v tuto chvíli může mrzet. Chievu totiž stále patří osmé místo.

Hosté z Verony měli v prvním poločase více ze hry, ovšem ani jednu ze svých příležitostí nedokázali proměnit. Birsova standardka skončila těsně vedle, ovšem na druhé straně totéž platilo i o ráně Toloie.

Chievo muselo už v prvním poločase dvakrát střídat, což byla pro trenéra Marana velká nepříjemnost. Nejprve se zranil obránce Palleta a na plac musel Stendardo. Jenže ten vydržel na hrací ploše jen osm minut a i on musel pro zranění střídat, novým mužem na trávníku byl Cherubin. V závěru poločasu ještě hlavičkoval nepřesně Castro a více už se nestalo,

Atalanta se předvedla až po změně stran. Diamantiho střela rozezvonila břevno, ale v 55.minutě už se mohli domácí fanoušci radovat. Bizzarri vyškrábl dlouhý nákop směřující do branky, jenže to udělal tak nešťastně, že doslova namazal Borriellovi a ten zblízka tvrdou ranou zajistil Atalantě vedení.

Domácí následně drželi výsledek, ale čtvrthodiny před koncem si cestu za třemi body zkomplikovali. Alejandro Gomez udeřil soupeře loktem do obličeje a nic jiného než červená karta nemohlo následovat. Oslabení Bergamaschi se dál bránili a podržet je musel Sportiello, který vyrazil ránu Radovanoviče na rohový kop. Chievu nakonec nepomohl ani pětiminutový nastavený čas, Atalanta vítězství dotáhla do úspěšného konce a výrazně se přiblížila záchraně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele