3. kolo
12.09.2015 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Janov CFC 1:0

Fiorentina napravila zaváhání z Turína a na stadionu Artemia Franchiho udolala jedinou brankou Babacara FC Janov 1:0. Pro domácí se vývoj zápasu výrazně zkomplikoval vyloučením Badelja, avšak i v oslabení to nakonec domácí dotáhli ke třem bodům.

Naopak na hře Janova šla hodně vidět absence klíčových hráčů z loňské sezony, Nianga, Bertolacciho, Falquého nebo Kucky. Grifové byli víceméně bezzubí a prohrát si na Viole zasloužili.

Utkání začalo opatrně, ani jeden tým se nepouštěl do bezhlavého útočení a vycházel ze zabezpečené obrany. Aktivnější ale byli přeci jenom domácí a ve 28.minutě poprvé výrazněji zahrozili. Borja Valero se na vápně dostal k odraženému balónu a jen těsně minul branku. To byla obrovská tutovka domácích! Byl to vůbec nejzajímavější okamžik celého prvního poločasu.

Ani začátek druhého dějství nepřinesl změnu, rána Pasquala z 56.minuty skončila těsně vedle a přesně po hodině hry se domácí dočkali. Khouma Babacar si naběhl na přesný centr a hlavou překonal brankáře Lamannu - 1:0 pro Fiorentinu. Radost domácích ale trvala jen tři minuty. Viola sice stále vedla, ale Badelj fauloval a jelikož uviděl druhou žlutou kartu, šla Fiorentina do oslabení. Janov tak měl téměř půlhodinovou přesilovku.

Ale jak bylo výše zmíněno, hra hostí trpěla citelnými odchody, chyběla jakákoliv myšlenka i moment překvapení. Oslabená Fiorentina se neměla problém bránit a hubený výsledek vlastně ustrážila. Janov má na svém kontě tři body, Fiorentina jich má už šest.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 přeji to ale domácím 1:0

Reagovat
KingMaster13

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele