15. kolo
13.12.2014 20:45 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Atalanta Bergamo 3:0

Minimálně do zítřka se na čtvrté místo Serie A posouvá Lazio Řím. Biancocelesti doma zdolali neškodnou Atalantu Bergamo 3:0. O dvě branky se ve druhém dějství postaral Stefano Mauri, třetí měl na svědomí Senad Lulič.

Atalanta se potýká s mizernou produkcí svých útočníků, ale v minulém kole se zdálo, že je smůla prolomena. Bergamaschi vyhráli 3:2 a pro další kolo věřili v podobnou potenci. Jenže vše je při starém..

Na Olympijském stadionu v Římě se odehrály dva zcela odlišné poločasy. Zatímco ten první vůbec nic nepřinesl a diváci se až skoro unudili, ten druhý byl, zejména pro domácí fans, úplně jinou "písníčkou".

Z bezbrankové nudy vysvobodil diváky v 51.minutě Stefano Mauri, když bezpečně přetavil Andersonovu přihrávku na malé vápno ve vedoucí trefu. Obrana Bergamaschi ho nechala před brankou úplně samotného a to se jí vymstilo. Atalanta navíc nedokázala na inkasovanou branku vůbec reagovat a naopak za chvíli mohla inkasovat podruhé. Mauri ale z první těsně minul vzdálenější tyč. O chvíli později se do další skvělé šance dostal Anderson a Sportiello musel jeho pokus vyškrábnout na rohový kop.Trenér hostí Colantuono se snažil oživit hru střídáním, ale to nemělo vůbec žádný efekt. Atalanta hrála opravdu špatně a branku golmana Marchettiho vlastně neohrozila. Naopak, v 72.minutě napřáhl ze zhruba pětadvaceti metrů Stefano Mauri a Sportiello byl bez šance - 2:0 pro Lazio.

Neškodná Atalanta pak inkasovala ještě jednou, centr Basty dopravil do sítě Senad Lulič a stanovil tak konečný výsledek 3:0 pro Lazio Řím. V závěru ještě nevyužil velkou šanci Keita. Domácí se tak díky výhře 3:0 minimálně do zítřka posouvají na čtvrté místo před Sampdorii Janov.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6:0 LOK und LAZIO!

Reagovat
bayern987

Snad se trefí Klose.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele