4. kolo
24.09.2014 20:45 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Hellas Verona - Janov CFC 2:2

Grifové z Janova sahali na horké půdě Hellasu po vítězství, nakonec se však musí spokojit pouze s bodem. Gasperiniho svěřenci totiž vedli díky brankám Alessandra Matriho už o dva góly, ale nejprve Tachtsidis a poté Ionita srovnali na konečných 2:2.

V úvodu byli mírně aktivnější domácí, jenže stejně jako hosté si žádnou větší šanci nevypracovali. Na tu jsme si museli počkat až do 34.minuty a hned z toho byla branka. Marchese vyslal do vápna dlouhý centr a věčně kritizovaný Alessandro Matri hlavou zajistil Janovu vedení 1:0.

Grifové vstoupili perfektně i do druhého poločasu a hned ve 48. minutě si vytvořili už dvoubrankový náskok. Zkušený Rafael Marquéz vyrobil hrubku a Alessandro Matri jí s přehledem potrestal - 2:0 pro FC Janov. Dvoubrankové vedení ale dlouho nevydrželo. Tachtsidis přihrávku od Ionity s přispěním teče i brankáře Rafaela dostal do sítě a bylo sníženo. A Hellas i poměrně záhy srovnal. V 65.minutě podržel míč a přesně odcentroval Toni a Ionita vstřelil svojí druhou branku během dvou kol - 2:2.

Do konce zápasu zbývalo ještě dost času, ale žádný z týmů nechtěl prohrát ani ztratit případný bod a v tomto duchu se také závěr utkání nesl. Sudí Tommasi přidal navrch pět minut, ale diváci se během nich žádného vzrušení nedočkali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 ... 1X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele