16. kolo
21.12.2014 12:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Hellas Verona - Chievo Verona 0:1

Veronské derby ovládlo Chievo a starý rok zakončí mimo sestupové pozice. To platí také pro Hellas, který ale samozřejmě nemůže být spokojen. Ne zrovna pohlednou podívanou prestižního Derby della Scala rozhodl devět minut před koncem Alberto Paloschi.

Hellas versus Chievo, to bylo jedno z lákadel nedělních zápasů italské Serie A. Jakýsi "předkrm" před hlavní várkou se ale příliš nepovedl. Za celý zápas bylo k vidění pouze minimum šancí....

Co dál dodat, jak už bylo řečeno. Fotbal příliš krásy nepobral a k vidění byly hlavně souboje, fauly, zbytečná zdržování a tak podobně. Snad jediným momentem, který stojí za zmínku, bylo střídání Hellasu těsně před koncem prvního poločasu. Hrací plochu opustil Ivan Martič a nahradil ho Alejandro González.

Ani druhý poločas nebyl o nic lepší, i když alespoň šance se už nějaké urodily. V 54. minutě se dostal k zakončení Paloschi a gólman Benussi musel zasahovat. Pak se ale opět na dlouhou dobu nic zajímavého nedělo. Utkání směřující k bezbrankové nudě najednou zničehonic, devět minut před koncem, dostalo nový impuls. Na centr Zukanoviče si totiž naběhl Paloschi a hlavou poslal Chievo do vedení! Nic na tom nezměnil ani fakt, že Paloschi stál v době přihrávky v ofsajdu. Hellas měl zhruba deset minut na vyrovnání, a i když se snažil tlačit dopředu, Chievo si důležité vedení vzít nenechalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
hradec

Hellas Verona 1:0 Chievo Verona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele