17. kolo
06.01.2015 15:00 CET
5 : 0
(3:0)

Reportáž

Città di Palermo - Cagliari Calcio 5:0

Tak takhle si svojí premiéru na trenérské lavici Gianfranco Zola rozhodně nepředstavoval. Cagliari prohrálo v Palermu ostudně 0:5! Hosté na Renzo Barbera vůbec nezachytili začátek utkání a po brzkém vyloučení Contiho už neměli proti rozjetému soupeři žádný nárok.

Palermo se do svého soupeře zakouslo už od úvodních minut a stačilo jen pět minut a poprvé se měnilo skóre. K odraženému balónu se dostal Michel Morganella a gólman Colombi poprvé lovil míč ze své sítě. A než se stačili hosté vzpamatovat, dostali druhý úder. Na centrovaný míč si naskočil Muňoz a Sicilané velmi brzy vedli 2:0. Cagliari sice mohlo ihned snížit, ale neuvěřitelně se zaskvěl Sorrentino! Ten musel zasahovat i po ráně Longhiho a Cagliari neuspělo ani z dorážky.

Hra Sardiňanů se postupem času lepšila, jenže přišla 26. minuta a vše bylo zase jinak. Daniele Conti obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Gianfranca Zolu čekaly na trenérské lavici velmi krušné časy. Zvláště když hosté oslabení vůbec nezvládli...

Po půlhodině hry fauloval Colombi ve vápně Dybalu a sám postižený nařízený pokutový kop bezpečně proměnil - 3:0 pro Palermo. Domácí nadále bušili do obrany Cagliari, ale do konce prvního poločasu se už žádné branky nedočkali.

Čtvrtý zásah si domácí schovali až na 72. minutu a byl to kdo jiný, než Paulo Dybala. Argentinský talent nekompromisní dělovkou překonal Colombiho a zápas se změnil v exhibici. Poslední "hřebík do rakve" Cagliari zasadil Edgar Barreto. Další fantastickou ranou zvýšil na 5:0 a i když měli domácí ještě další šance, skóre už se nepohnulo. Domácí se tak přiblížili evropským pohárům, na druhé straně svěřenci trenéra Zoly mají o čem přemýšlet.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No defenzíva Cagliari stále je hlavním kamenem úrazu sardinského týmu..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele