2. kolo
14.09.2014 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo 1:2

Domácí premiéra Zdeňku Zemanovi pořádně zhořkla. Jeho Cagliari totiž podlehlo Atalantě Bergamo 2:1.

Dramé už ve čtvrté minutě po straně pláchl a poslal do vápna přesný míč, který na zadní tyči dopravil do sítě Marcelo Estigarribia - 1:0 pro Atalantu. Pro Zdeňka Zemana a celé Cagliari jistě nepříjemná záležitost, ovšem do konce utkání zbývalo ještě "moře" času. Avelar dokonce dal brzký vyrovnávací gól, který byl ale pro ofsajd správně neuznán. A tak mohlo udeřit opět na druhé straně, Cigarini předčil svého strážce a jeho zakončení mířilo jen vedle. Ve 37.minutě pálil nepřesně po závaru před brankou Avelar.

První poločas skončil vedením Bergama 1:0, takže Cagliari muselo ve druhém dějství rozhodně zabrat. V 55. minutě dostal ideální přihrávku Farías, uvnitř vápna stačilo jen umístit balon, jenže hráč domácích vyslal poměrně pomalou střelou, se kterou si Sportiello poradil. A když už se Sportiella podařilo překonat, zasáhl na brankové čáře obránce Biava. Sardiňanům nebylo vůbec přáno a vše se ještě podtrhlo druhou inkasovanou brankou. Dessena vyrobil chybu a Richmond Boakye zvýšil na 2:0.

Bergamaschi byli v laufu, ale do konce zápasu pořád zbývala necelá dvacetiminutovka. Cagliari během ní dokázalo vstřelit kontaktní gól, jenže už hodně pozdě. Po faulu na Ibarba proměnil nařízenou penaltu Andrea Cossu - 2:1. V 89. minutě pak mohlo být srovnáno, obrovský závar a tutovku zlikvidoval Sportiello! Sudí nařídil ještě pět minut nastaveného času, ale sardinský celek už neměl síly. Atalanta vyhrála na horké půdě Cagliari 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele