21. kolo
01.02.2015 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio 2:1

Bitvu o důležité body v boji o záchranu nakonec zvládla Atalanta, která před vlastními diváky porazila Cagliari 2:1. Sardiňané tak nenavázali na svá předchozí vystoupení a aktuálně jsou jen bod od sestupu. V 94. minutě rozhodl někdejší hráč Cagliari Chilan Maurizio Pinilla.

Atalanta vstoupila do utkání lépe a už v 18. minutě se ujala vedení. Na přesný centr si hlavou naskočil Biava a Brkić byl absolutně bez šance. Obrana Cagliari nechala Biavu ve vápně zcela osamoceného. Nicméně o chvíli později mohlo být srovnáno, střelu Longa výborně zneškodnil Sportiello a s dorážkou nepochodil ani Capuano! Ve 34. minutě měl obrovskou příležitost Zappacosta, na zadní tyči se dostal k hlavičce, ale jen těsně minul branku. V závěru poločasu Cagliari pořádně přitopilo, střelu Donsaha Sportiello vyrazil, ale ve 44. minutě už inkasoval. Po závaru ve vápně se dostal k míči Daniele Dessena a usměrnil míč do sítě - 1:1.

Cagliari mělo na začátku druhého poločasu velkou příležitost, ovšem střela Pedra se otřela o tyč a na druhé straně Pinillův pokus dobře zneškodnil Brkič. Oba týmy měly do konce zápasu ještě několik šancí, ale vše směřovalo ke konečné remíze 1:1.

V 94. minutě ale přišel pro hosty velký šok. Po centru do vápna se famózně nůžkami prosadil Maurizio Pinilla, bývalý hráč právě Cagliari a rozhodl o vítězství svého nového týmu!

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hušbauer opět nic?

Reagovat
Andis

Nejdřív se musí adaptovat, v Itálii je poněkud větší teplo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele