6. kolo
04.10.2014 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Chievo Verona 2:0

Milánské AC zvládlo povinnost a doma Chievo porazilo 2:0. Branky začaly na San Siru padat až po změně stran, jako první se prosadil navrátilec do základní sestavy Sulley Muntari a druhou branku vstřelil Keisuke Honda. Obě branky byly opravdu krásné.

Utkání mělo velmi dobré tempo, ovšem branka v prvním poločase nepadla. Milán byl lepším týmem, ale dobrá obrana Chieva mu stoprocentní vyloženou šanci nepovolila. Zahrozit dokázali i Fly Donkeys, ovšem taktéž bez gólového efektu.

Vše podstatné se tedy událo až ve druhém poločase. V jeho úvodu byli domácí hodně aktivní a v podstatě bylo jen otázkou času, kdy padne první branka.

Na San Siru se mohli diváci začít radovat až v 55. minutě a nádherným volejem se o to postaral Sulley Muntari. Obrana Chieva odvracela centr, ale na hranici šestnáctky k míči přicupital Muntari a nechytatelnou střelou zajistil Milánu vedení - 1:0. AC na hřišti nadále dominovalo, stoprocentní tutovku zazdil Torres, když nedokázal trefit odkrytou branku. Rossoneri chtěli co nejdříve vstřelit uklidňující druhý gól, ale to se jim podařilo až v 78. minutě. Na volný přímý kop Keisukeho Hondy si sice Bardi sáhl, ale jeho proniknutí do sítě nezabránil - 2:0 pro Milán.

Tím bylo o osudu utkání rozhodnuto. Chievo v závěrečných minutách snížit nebo dokonce vyrovnat nedokázalo a z Milána odjíždí s nepořízenou. Znovu se tak potvrdilo, že veronský celek na AC Milán dlouhodobě neumí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

Goly: Muntari, Honda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele