13. kolo
24.11.2013 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - Atalanta Bergamo 2:0

Simone Zaza a Domenico Berardi se stali hlavními strůjci dalšího vítězství Sassuola, tentokráte nad Atalantou Bergamo. Nováček Serie A potvrdil dobrou formu a před sestupovými pozicemi má už tříbodový náskok.

Sassuolo předvadí v posledních týdnech dobré výkony a další z nich odnesla Atalanta. Celek z Bergama začal mít první problémy už v prvních minutách, kdy se mu zranil Bellini, kterého nahradil velezkušený Lionel Scaloni. V prvním poločase to nebylo jediné střídání hostů, ve 28. minutě musel opustit hrací plochu i Stendardo, toho pro změnu nahradil Cazzola.

V první vážnější šanci utkání se ocitli domácí, a to až před koncem prvního poločasu. Luca Antei se dostal k hlavičce a skvěle zasáhl Consigli.

Branky začaly padat až ve druhém poločase. V 63. minutě stál Simone Zaza ve správný čas na správném místě, odražený balón dopravil do prázdné branky a Sassuolo vedlo 1:0. Neuběhlo ani pět minut a domácí vedli už 2:0. Berardi sám před Consiglim nezaváhal a poslal míč do sítě - 2:0 pro Sassuolo.

Atalanta byla na kolenou, ale čtvrthodiny před koncem ještě měla naději, neboť Luca Antei obdržel druhou žlutou kartu a musel do sprch. Atalanta měla na zvrat málo času, početní převahu už nedokázala zužitkovat a v utkání nakonec prohrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

10 3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele