29. kolo
22.03.2014 18:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Turín FC - AS Livorno 3:1

Fotbalisté Turína přerušili několikazápasovou sérii bez zisku bodu a dnes získávají plný počet. V domácím prostředí smetli Livorno, když hned třikrát do černého mířil Ciro Immobile. Hattrickem se dostal na metu šestnácti vstřelených branek a minimálně do zítřka je v čele tabulky střelců Serie A.

Toro vstoupilo do utkání lépe, Cerci už po pár minutách hry mohl domácí nasměrovat k vedení. Jeho pohotovou dělovku vykryl brankář Bardi na rohový kop. Za chvíli se souboj Cerci kontra Bardi opakoval a znovu z něho vzešel vítězně brankář hostí. Turínští byli hodně aktivní a stupňovali svůj tlak. Ránu Kurtiče znovu zlikvidoval Bardi, ale ve 25. minutě již musel poprvé lovit míč z branky. Bovův nákop dopravil do sítě hlavou nejlepší střelec Granaty Ciro Immobile - 1:0 pro FC Turín.

Domácí svého soupeře nadále mačkali a už v prvním poločase mohl být brankový rozdíl mnohem, ale mnohem vyšší. Cerci buď střílel těsně mimo, nebo skvěle zasáhl Bardi. Ten vůbec svůj tým držel hodně nad vodou.

Takovýto nápor nemohli hosté dlouho vydržet a ve druhém poločase se to potvrdilo. Cerci znovu dělal velký průvan a nakonec to byl opět Ciro Immobile, kdo rozvlnil síť. El Kaddouri mu naservíroval přesný pas a Immobile ho perfektně zužitkoval - 2:0 pro FC Turín.

A Immobile byl při chutí a za dalších sedm minut zkompletoval hattrick. Kurtič mu přiťukl balón a Immobile razantní ranou skóroval - 3:0 pro FC Turín. V této fázi utkání už pochopitelně bylo o vítězi rozhodnuto. Livorno směrem dopředu absolutně rezignovalo, přesto se mu v závěru podařilo alespoň snížit. Luca Siligardi ve vápně přesně vystřelil a stanovil konečný výsledek 3:1 pro domácí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele