28. kolo
16.03.2014 15:00 CET
2 : 4
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Parma FC 2:4

AC Milán doma opět propadl a s Parmou prohrál 2:4. Utkání výrazně ovlivnilo brzké vyloučení brankáře Christiana Abbiatiho a proměněná penalta. Milán sice dokázal v deseti dorovnat dvougólovou ztrátu, ale poslední slovo měla opět Parma, jmenovitě střídající Amauri a Biabiany.

Milán po vyřazení z Ligy mistrů bojuje už jen na domácí frontě, ale v ní se mu vůbec nedaří. Další fiasko předvedli Seedorfovi svěřenci v domácím utkání s Parmou. Těžko ale mohl nizozemský lodivod něco udělat se zbytečně agresivním výběhem Abbiatiho, po kterém byl vyloučen, navíc se kopala penalta. Někdejší hráč AC a Interu Antonio Cassano jí proměnil a Parma měla skvěle nakročeno k vítězství. Dvojitý trest v podobě vyloučení a penalty byl o to nepříjemnější, že se muselo sáhnout k prvnímu střídání. Plac opustil Essien, do branky se postavil Amelia.

Parma nadále hrozila a zejména dvojice Cassano - Biabiany dělala domácí obraně velké starosti. Ta znovu nepůsobila vůbec jistým dojmem. Každopádně první poločas skončil vedením Ducali 1:0 a do druhého poločasu zůstávali Rossoneri stále ve hře, byť to měli v početní nevýhodě složité.

A ještě složitější to měli po dalším zásahu hostů. Acquah měl ve vápně spoustu času nalézt volného Cassana a ten střelou z první přesně k tyči zvýšil na 2:0. Za pět minut se ale podařilo milánským snížit a vykřesat novou naději. Po rohovém kopu se hlavou prosadil nový hráč na hřišti Adil Rami a milánští byli rázem jak pokropeni svěcenou vodou. AC útočilo a nakonec čtvrthodiny před koncem dostal možnost zahrávat pokutový kop. Montolivo byl zezadu atakován Obim a verdikt sudího zněl jasně. Penaltu proměnil Balotelli a bylo to 2:2.

Ale tento výsledek vydržel jen chvíli. Milán nestihl vůbec zformovat obranu a na malém vápně Amauri vrátil Parmě vedení. Ameliu navíc potupil "jeslemi"- 3:2 pro Parmu.

Během pětiminutového nastaveného času domácí už nevykazovali ani snahu výsledek dorovnat. Žádné napadání a absolutně žádná chuť. Při poslední šanci dala Parma čtvrtý gól, po rohovém kopu se prosadil Biabiany a stanovil konečný výsledek 4:2 pro hosty. AC předvedlo další příšerný výkon a jeho fanouškům už jistě dochází trpělivost.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 Marioo

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme začať vyhrávať!

FORZA AC!

Reagovat
smazaný uživatel

Musí je velkej pán, NEMUSI ještě větší

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Priznávam, že AC Milan som nikdy nemal rád ale keď vidím ako sa trápia tak je mi ich ľúto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele