34. kolo
28.04.2013 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Parma FC - SS Lazio 0:0

Parmě i Laziu se nadále nedaří a dnes i oba celky připisují po bodu. Na Stadio Ennio Tardini diváci branku neviděli. Pro hosty je to další ztráta v bojích o evropské poháry, v tabulce je Lazio osmé.

První vážnější šanci si po třech minutách vypracovali hráči Gialloblu. Amauri hlavičkoval a kontrolovat musel Marchetti. Hodně starostí nadělal obraně Biancocelesti i centr Mesbaha, po kterém nedokázali zakončit Amauri ani Lucarelli. Parma se také v prvním poločase dožadovala pokutového kopu, a sice po zákroku Diase na Marchionniho. Sudí jejich prosby nevyslyšel, a tak se hrálo dále.

Hned na začátku druhého poločasu měla Parma velkou šanci. Centr Biabianyho trefil Amauri jen těsně vedle branky. O několik minut později měl dobrou šanci střílející Ederson, ale stejně jako Amauri i on netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Vladimir Petkovič se pokusil oživit ofenzívu příchodem Libora Kozáka a téměř se mu to povedlo. Kozák při své šanci nechal vyniknout Miranteho, ten nohama míč vyrazil a udržel nerozhodný výsledek. Lazio bylo v závěru aktivnějším týmem, ale branka nepřišla ani po příležitostech Radua a Biavy. Zejména po Biavově střele si domácí museli oddychnout, míč mu přitom nádherně sklepl Kozák.

Obránce Biava se nakonec zapsal do zápasových análů, ale poněkud jinak než by si představoval. V nastaveném čase totiž fauloval pronikajícího Amauriho a byl za to po druhé žluté kartě vyloučen.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Lazio velka marodka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele