4. kolo
22.09.2012 20:45 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Chievo Verona 2:0

Neporazitelnost Juventusu v italské soutěži nebere konce. Stará dáma si ve čtvrtém kole v pohodě poradila s Chievem a vyhrála 2:0. Po bezbrankové první půli se diváci ve druhém dějství dočkali dvou branek, o oboje se postaral Fabio Quagliarella.

Juventus měl zápas plně pod svojí kontrolou a byl to on, kdo diktoval tempo. Chievo mohlo inkasovat hned z kraje, ale proti Quagliarellovi výtečně zasáhl brankář Sorrentino. Opora veronského týmu si v zápase celkově dost zachytala. Ve 26. minutě poprvé rozvlnil síť Mirko Vučinič, když dorazil do branky Islovu střelu. Gól černohorskému útočníkovi ale nebyl kvůli ofsajdovému postavení uznán. O další tři minuty později si Stará dáma vypracovala tutovku číslo tři. Giaccheriniho pokus opět s vypětím všech sil lapil výborný Sorrentino. Chievo se bránilo, ale bylo téměř jisté, že takový nápor Juventusu nemůže vydržet celých devadesát minut.

Nájezdy domácích na branku Chieva pokračovaly i po změně stran. Vučinič střílel na zadní tyč, kde ještě mohl zasáhnout míč a usměrnit jej do branky Quagliarella, ovšem nestalo se tak. V 62. minutě fantasticky hlavičkoval Bonucci a Sorrentino byl opět na místě.

O dvě minuty později už ale přeci jenom inkasoval. Po rohovém kopu napálil míč na branku Quagliarella a bylo to 1:0 pro Juventus. Sorrentino sice znovu zasáhl, ale brance už nezabránil. První branka byla přesně to, co Juventus potřeboval. Nabuzený a hladový po dalších gólech přidal o pár minut později druhý zásah. Quagliarella si po Asamoahově přihrávce ukázkově zpracoval balón, udělal si prostor a podruhé v relativně krátké době překonal brankáře Sorrentina - 2:0 pro Juventus.

Tím bylo o výsledku utkání rozhodnuto. Chievo v Turíně nepředvedlo vůbec nic a zaslouženě prohrálo. Nutno ale podotknout, že na svého soupeře prostě nemělo. Juventus vyhrál i čtvrtý zápas a nadále vévodí v tabulce, navíc prodloužil svojí dlouhou sérii neporazitelnosti.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE

MERDA CHIEVO

Reagovat
smazaný uživatel

co já si pamatuju tak se juve s chievem často trápilo, ale tentokrát snad zvítězej 1:0, ale nebudu se divit X

Reagovat
smazaný uživatel

žádný potupný kříž... 5:0 to nebude ,ale myslím si,že 2.0,oki Základka bude pozměněná,celá záloha bude odpočívat na Fiorentinu.Myslím si,že uvidíme i Bendtnera s Qua...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas...celej byl jen v naší režii Ať žije JUVE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele