15. kolo
02.12.2012 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - Città di Palermo 1:0

Dlouho to vypadalo, že si Palermo odveze ze stadionu Giuseppe Meazzy bod. Inter ale nakonec urval hubené vítězství a upevnil si třetí příčku. Jedinou branku utkání, čtvrthodiny před koncem, si vstřelil nešťastník García.

Zápas začal v poměrně vysokém tempu a náznaky šancí byli k vidění na obou stranách. Domácí Gargano vyslal Milita, ale ten trefil jen bránícího hráče. Protihráč se postavil do cesty i Dybalovi a tak čekání na vyloženě stoprocentní šanci pokračovalo. Trvalo to ale jen dvě minuty, pak z hranice vápna vypálil Milito a opravdu jen těsně minul cíl! Nicméně Palermo bylo vyrovnaným soupeřem a samo si dokázalo vypracovat zajímavé příležitosti. Barreto dobře vystřelil a činit se musel Handanovič. Tesně před koncem prvního poločasu byl v další tutovce Milito, jenže obrana ho zablokovala.

První poločas tedy skončil 0:0 a i ve druhém dějství to vypadalo, že se diváci střeleckého zásahu nedočkají. V 59. minutě zazdil neuvěřitelnou příležitost Andrea Ranocchia, z hranice malého vápna nepochopitelně mířil nad branku! O několik minut později Guarín hledal Pereiru, ale dobře zasáhl Ujkani.

Čas ubíhal a skóre bylo stále nerozhodné. V 74. minutě se ale vše změnilo. Ranocchiův centr si nešťastně srazil do vlastní sítě Santiago García a Inter čtvrthodiny před koncem vedl 1:0. Obrovská smůla pro Palermo, které mělo nadějný výsledek na dosah. O chvíli později mohl zvýšit Coutinho, jeho nepříjemnou ránu musel krotit Ujkani. Zkušený tým, jako je Inter si výsledek už pohlídal. Nerazzurri vyhráli 1:0 a také oni odpověděli vedoucímu Juventusu respektive druhé Neapoli.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Interu hrálo v základu jen 10 hráčů?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele