12. kolo
11.11.2012 12:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Dybala vystřelil Palermu tři body!

Palermo dnes po obědě na svém stadionu porazilo janovskou Sampdorii o dvě branky a alespoň na chvíli je čtrnácté. Ze stadionu Renzo Barbera naopak odjíždí zklamaný celek trenéra Ferrary.

V útočné fázi se dnes Palermo spoléhalo především na dvojici Brienza - Dybala. A právě mladý útočník se stal hvězdou utkání - postaral se o obě branky svého týmu a Palermu tím vystřelil tři body.

Po patnácti minutách se o první vzruch na stadionu postarali domácí, do útoku se hnal Franco Brienza, ve vápně našel volného Iličiče, ten ale střílel nad Romerovu bránu. Trochu ospalou úvodní část narušili aktivnější domácí, ale jejich větší příležitost přišla až po půlhodině hry. Tváří v tvářRomerovi selhal v zakončení mladík Dybala, který bude podle Zampariniho jednou velkým příslibem. Pokud jste mu nevěřili, dnes vám své věštecké schopnosti dokázal.

Jen těsně mimo střílel o chvíli později Barreto. A před poločasovou přestávkou se opět blýskl aktivní Dybala, když si našel přesnou nahrávku a vypálil. Brankář Romero byl ale na svém místě.

Druhou půli začali aktivněji domácí a konečně se prosadil Paulo Dybala. Svého kolegu našel o něco málo zkušenější Brienza a Dybala se dnes poprvé radoval - 1:0 pro domácí Rosanero.

Uběhlo dalších dvacet minut a snové odpoledne pro mladého Dybalu pokračovalo. Sampdoria působila téměř bezzubě a brankáře SamiraUjkaniho téměř nezaměstnala. V tom se před Romerem zjevil Paulo Dybala a vstřelil svůj druhý gól. Palermo dnes působilo kompaktnějším dojmem a tři body si zasloužilo.

Paulo Dybala mohl ještě v závěru utkání přidat třetí gól, hattrick mu dnes ale přán prostě nebyl. Po Ujkaniho nahrávce se Dybala řítil sám na Romera, dobře střílel, ale jeho projektil zastavila branková konstrukce. To ale domácím vadit nemuselo, tří bodů se nakonec dočkali a na chvíli pozdrželi svůj pád tabulkou.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele