12. kolo
11.11.2012 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Chievo Verona - Udinese Calcio 2:2

Dělbou bodů skončilo utkání mezi Chievem a Udinese Calcio. Zatímco domácí výsledkem potvrdili dobrou domácí formu, hosté opět ztratili. Za remízu ale mohli být setsakramentsky rádi, neboť výsledek 2:2 zajistil až v nastaveném čase Angella.

Úvod utkání nabídl vyrovnanou partii a na první branku si museli diváci počkat až do 38. minuty. Ještě než se tak stalo, zahrozil Théréau, ale brankář Brkič nemusel zasahovat. Pak už přišel první brankový okamžik. Guana rozehrál rohový kop a Andreolli nechal vyniknout Brkiče. Brankáře Udinese ale nechala obrana na holičkách, Andreolli stačil dorazit a Chievo vedlo 1:0. Hosté hodlali okamžitě odpovědět, Di Nataleho hlavička skončila v síti, ale sudí naprosto regulérní gól neuznal! Udine si vše vynahradilo o chvíli později, kdy na malém vápně zakončil Gabriele Angella - 1:1.

Svěřenci Francesca Guidolina byli po změně stran lepším týmem. V 58. minutě Chievo pořádně zamknuli, ale ani šance Di Nataleho, ani pokus dorážejícího Lazzariho v brance neskončil. Byly to velké příležitosti, kterých později muselo Udine litovat. Litovat mohlo i Chievo. V 68. minutě mělo možnost pokutového kopu, ale Luciano vůbec netrefil branku! Dvě minuty před koncem se domácím naskytla druhá penalta a přesilovka, to když Danilo obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen. A Chievo tuto možnost tentokráte využilo. K penaltě se namísto Luciana postavil Alberto Paloschi a byl úspěšný - 2:1 pro Chievo.

Už už se zdálo, že výhra domácím neunikne. V nastaveném čase pak přeci jenom došlo k dělbě bodů. Gabriele Angella se zorientoval v pokutovém území a jeho rána skončila za zády Sorrentina - 2:2. Vyrovnávací trefu již neviděl Francesco Guidolin, hostující kouč odešel krátce před tím s hněvem do šaten.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele