1. kolo
26.08.2012 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Siena - Turín FC 0:0

Jediný zápas prvního kola, ve kterém branka nepadla, se zrodil v Sieně. Domácí přivítali na svém stadionu Artemia Franchiho nováčka z Turína a spíše se museli bránit. Mírnější převahu ale Turín stejně nedokázal zužitkovat a remíza 0:0 je víceméně spravedlivým výsledkem.

Do první vážnější šance se přitom dostali domácích. Běžela už 26. minuta, když v tom si naskočil na centr Bogdani a těsně minul vzdálenější tyč. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu zase více zahrozili hosté. Útočník Bianchi se ve vápně dostal ke střele a brankář Pegolo krásným zákrokem a především konečky prstů vytáhl míč na rohový kop. To bylo, co se týče šancí v prvním poločase všechno.

Bohužel zlepšení nepřinesl ani druhý poločas. V 65. minutě si museli hosté pořádně oddychnout, neboť pumelenice Valianiho orazítkovala břevno! Třináct minut před koncem zase pro změnu střílel Meggiorini a jen těsně minul Pegolovu branku. Zápas pomalu ale jistě směřoval k bezbrankové remíze a to se také nakonec stalo. Turínští hned napoprvé po svém návratu ze Serie B dokázali venku bodovat, s domácí Sienou si rozdělili body za nijak nezáživný výsledek 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele