26. kolo
04.03.2012 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Atalanta BC 0:0

Udinese Calcio doma nenašlo recept na obranu Atalanty Bergamo a připisuje si pouze bod za remízu 0:0. Šance utkání nabídlo, ale nenašel se nikdo, kdo by zápas rozhodl.

Diváci na Stadio Friuli nemohli být spokojeni s průběhem utkání. Hned na úvod se sluší říci, že zápas příliš fotbalové krásy nepobral. Každopádně první vážnější šanci mělo domácí Udine. Střelu Fabbriniho zblokoval Consigli a kanonýr Di Natale dopadl úplně stejně. Ve 24. minutě musela Atalanta poprvé střídat, zranil se jí totiž Stendardo a na place se objevil náhradník Ferri. Ústřední postavou prvního poločasu byl neúnavný Kwadwo Asamoah, ten zásoboval své spoluhráče několika centry, ani jeden však ke kýžené brance nevedl.

Změna skóre se nekonala ani ve druhém poločase. Udine do něj vstoupilo hodně aktivně, dobrou příležitost měl Domizzi, ovšem minul a Pazienza trefil jen boční síť soupeřovy branky. Po hodině hracího času si Udine vytvořilo slušný nápor. Di Nataleho opět zlikvidoval Consigli a Gelson Fernandes spálil asi největší šanci zápasu. Po přihrávce Dušana Basty byl sám před brankou, tu ale trestuhodně netrefil!

Atalanta se v této fázi zápasu spíše bránila, výjimku představovala hlavička Ezequiela Schelotta. Nicméně Udinese se přelstít obranu Nerazzurri nepodařilo. Bergamský celek může být s bodem naprosto spokojen, opět neprohrál a navíc si znovu přilepšil v boji o záchranu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sázet 1, kurz je dost vysoko, Atalanta dlouho neprohrála, Udine si musí udobřit fans výhrou doma, navíc: Germán Denis (střelec půlky gólů je na hostování z Udine..........)

Reagovat
smazaný uživatel

ma klauzuly ze nemuze hrat? protoze jestli ne tak je to vyhoda akorat pro hosty

Reagovat
smazaný uživatel

a kurz neni vubec vysoko vzhledem k forme Atalanty a k tomu ze naposledy doma rozstrileli AS, myslim ze to muze byt klidne i remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele