3. kolo
18.09.2011 12:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Atalanta BC - Città di Palermo 1:0

Atalanta si připisuje první výhru v sezoně. Tým trenéra Mangii udolal v těžkých podmínkách Palermo a umazal tak část odečtených bodů. Jedinou trefu zápasu má na svědomí German Denis. Utkání bylo pro silný déšť dokonce na čas přerušeno.

Zápas v Bergamu velice znesnadňovalo počasí. Vytrvalý déšť měnil hrací plochu, a to se muselo nutně na fotbale podepsat. Nicméně šance byly, v úvodu měli dobrou příležitost jak domácí Ezequiel Schelotto, tak i hostující Fabrizio Miccoli, který trefil jen obránce Pelusa. Ve 23. minutě přišla pro domácí špatná zpráva, obránci Stefanu Lucchinimu se ozvala třísla, samotný hráč nemohl nadále pokračovat a byl vystřídán.

Ve 34. minutě přišel první gólový moment zápasu, Schelotto přesprintoval Balzarettiho a vybídl ke skórování Germana Denise - 1:0 pro Atalantu. Domácí branka pochopitelně nabudila a Palermo se muselo bránit. O pár minut později navíc došlo ke střídání i na druhé straně, zranil se Alvarez a na plac šel Zahavi. Palermo vyrovnat do poločasu nestihlo.

Po změně stran Sicilané přidali na aktivitě a byl to právě střídající Zahavi, který hýřil aktivitou. Například jeho volný přímý kop skončil těsně nad! Bohužel v 61. minutě byl déšť na Stadio Azzurri d'Italia natolik silný, že prakticky znemožňoval hru. Sudí De Marco tak zápas přerušil a pokračovat se mohlo až za několik desítek minut.

Závěr utkání, tedy alespoň ta část zápasu po jeho přerušení, patřil hostům. Po rohu mohl srovnal Migliaccio a dva solidní přímé kopy předvedl Iličič. Brankář Atalanty Consigli za svá záda nic nepustil, tři body zůstaly v Bergamu.

Autor: Ondřej Linhart / football-italian.et

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Palermo má dobrý tým

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele