35. kolo
25.04.2010 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Chievo Verona 0:2

Fiorentina si v dnešním zápase s Chievem vybrala bezpečně největší smůlu v sezóně. Díky neproměněným šancí, které čítají i penaltu Vargase a skvělému Sorrentinovi prohráli, navíc je postihla tři zranění, a to už v prvním poločase. Pokaždé se jednalo o obránce.

První zranění přišlo už v 11. minutě, poraněné stehno nedovolilo pokračovat Felipemu a na hřiště se dostal Comotto. Chievo se pak málem ujalo vedení po rohovém kopu, který mířil na hlavičku Marcolini, ale úžasný zákrok předvedl Frey a když vyrazil i dorážku Pellissiera, mohla si Viola oddychnout. Ale ne na dlouho, protože v 16. minutě se střídalo podruhé. Gamberiniho s nataženým svalem střídal Natali.

Vargasova dělovka pak jen těsně minula břevno. Černé odpoledne Fiorentiny pokračovalo 38. minutou, když se zranil Comotto, který byl na hřišti teprve pár minut, ale ani on nedohrál. Střídal ho Ljajič. A právě on byl před přestávkou autorem střely, která olízla tyč.

Krátce po změně stran pálil De Silvestri, ale míč se zastavil na brankové čáře. Chvilku nato byl faulován Gilardino a kopala se penalta. Jenže Vargase vychytal Sorrentino, což se vzápětí ukázalo jako rozhodující moment duelu. Chievo totiž soupeře okamžitě potrestalo, Pellissier si naběhl za Jokičův pas směřující za obranu a prostřelil Freye. Viola se snažila odpovědět, ale skvělého Sorrentina nedokázal překonat ani hlavičkující Natali, ale střílející Jovetič. A když se Fiorentině branka vstřelit nechtěla, opět udeřilo Chievo. Čtvrthodiny před koncem rozhodl o výhře Flying Donkeys Sardo.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele