29. kolo
21.03.2010 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Siena - Bologna FC 1:0

Siena už není poslední! To je hlavní poznatek po dnešním zápase s Bolognou, který Siena vyhrála díky jediné brance mladého Larronda, jenž zpravidla nastupuje za mládežnické výběry. Dnes to pro něj byl první gól v Serii A.

Přitom vše mohlo být jinak, Bologna měla už v deváté minutě obrovskou příležitost. Centr Antonia Busceho se dostal k Martinsovi Adailtonovi, kterého ale s pomocí břevna skvěle chytil Curci a udržel bezbrankové skóre. A neproměněnou šanci okamžitě potrestala Siena, která se vzápětí ujala vedení. Reginaldův trestný kop do branky poslal Larrondo a slavil první gól v nejvyšší italské soutěži.

Další šanci Bologně si vzal na paškál znovu Adailton, ale ani tentokrát na Curciho neuspěl. Ten proti němu vyběhl a zastavil ho. Krátce po změně stran pálil Abdel Ghezzal, respektive centroval, ale míč nakonec skončil na břevně. Reginaldo se pak vydal na sólový únik, ale branku netrefil. Stejně si počínal z trestného kopu střílející Maccarone. Vedení domácích mohl pojistit dalším nebezpečným pokusem Ghezzal, ale Viviano s vypětím všech sil vyrazil.

Dvacet minut před koncem na hřiště takřka po dvou měsících vyběhl Marco Di Vaio, ale gólově do zápasu nepromluvil. Curciho neprostřelil ani Gimenez a nakonec ještě mohla Siena přidat druhou branku, jenže Tziolis olízl břevno. Nicméně i přesto Robur vyhrál a konečně opustil poslední místo.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele