12. kolo
16.11.2008 15:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Calcio Catania - Turín FC 3:2

Catania znovu ukázala, že je v domácím prostředí velice silná. Ze Sicílie odchází s nepořízenou turínské FC, které tu domácí Catanii podlehlo v přestřelce 3:2. Hattrickem se zaskvěl Giuseppe Mascara.

Pro Catanii se přitom utkání nevyvíjelo zrovna dobře, už po šesti minutách hry šokoval domácí fanoušky Riccardo Colombo, který využil průniku Sabata a po přihrávce Mattea Rubina pohodlně otevřel skóre utkání. Odpověď na sebe nenechala příliš dlouho čekat, za dvě minuty totiž bylo srovnáno. Giuseppe Mascara trefil ze vzduchu míč od Michela Palucciho, čímž nekompromisně vyrovnal.

Turín mohl poté jít znovu do vedení, tentokrát však Simone Barone stál v rozhodující moment v postavení mimo hru. Neúspešný byl i pokus Roberta Stelloneho hlavou. Ve 40. minutě dokonale otočil průběh utkání Giuseppe Mascara, který se nádherně trefil z volného přímého kopu - 2:1, ještě předtím však Catania ztratila Martineze, jenž si poranil sval.

Ve druhém poločase jako první zahrozil Plasmati, rozhodčí však odmával ofsajd. V 50. minutě bylo opět vyrovnáno, Cristian Terlizzi fauloval v pokutovém území Colomba a rozhodčí odpískal pokutový kop, který následně proměnil Nicola Amoruso - 2:2. Giuseppe Mascara dokončil hattrick deset minut před koncem utkání. Tedesco poslal míč na hranici značky pokutového kopu, kde zrovna operoval právě Mascara - 3:2. Catania už výsledek uhlídala a především díky hattricku Mascary zvítězila 3:2.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele