37. kolo
24.05.2009 15:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Calcio Catania - SSC Neapol 3:1

V souboji dvou trápících se celků uspěla lépe domácí Catania, která porazila Neapol 3:1. Catania rozhodla o svém vítězství v samotném závěru utkání, kdy svého soupeři zasadila dva údery. Utkání nedohrál na straně hostí Mannini.

Nepříliš ofenzivní podívanou otevřela šance Aronici, který hlavičkoval vedle. Domácí se zase dožadovali odpískání pokutového kopu, rozhodčí ale zůstal chladným. V 18. minutě ztratili hosté obránce Pazienzu, který se zranil, jeho místo musel zaujmout Datolo. Ve 28. minutě se dostali hosté do vedení, Mariano Bogliacino se trefil fantasticky z dobrých třiceti metrů a brankáři Košickému nedal žádnou šanci - 0:1. Vedení hostům příliš dlouho nevydrželo, Catania využila své první vážné šance, když se hlavou prosadil Taka Morimoto - 1:1.

Diváci ve druhém poločase neviděli moc hezký fotbal, šancí bylo velice poskromnu, ale vše zachránil fantastický závěr domácího celku, a nutno podotknout, že i za přispění rozhodčího. V 88. minutě totiž rozhodčí daroval domácím penaltu. Martinez se v pokutovém území skácel, a ačkoliv byl kontakt minimální, rozhodčí neváhal pokutový kop odpískat. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Mascara - 2:1. Nervy na uzdě pak neudržel Mannini, který obdržel červenou kartu a musel do sprch. V nastaveném čase pak dokonal dílo zkázy krásnou střelou Falconieri - 3:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hamsik zhasol?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele