18. kolo
13.01.2008 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Sampdoria Janov - Citta di Palermo 3:0

Z přímého souboje o pohárové příčky vyšla po vynikajícím výkonu Antonia Cassana domácí Sampdoria, která jasně přehrála Palermo 3:0. Cassanovi návrat do sestavy Blucerchiati opravdu vyšel a po odpykaném trestu měl lví podíl na důležitém vítězství svého týmu.

Hned v samém úvodu utkání měli domácí obrovskou šanci. Cassano skvěle našel Christiana Maggia, který ale ze šesti metrů netrefil branku. Cassano pokračoval ve svém galapředstavení a další šanci připravil tentokrát pro Daniele Franceschiniho, který ale nevyužil příležitost, jak oslavit své 32. narozeniny, a přestřelil. Franceschini se dostal o chvilku později do další šance, tentokrát jeho střelu z brankové čáry vykopl obránce Barzagli. První šanci si hosté z Palerma vypracovali až po dvaceti minutých hry, kdy Amauri přiklepl Miccolimu, ale jeho tvrdá rána branku neohrozila. Domácí rychle odpověděli, tentokrát již nádherným gólem. Vynikající kombinaci Cassana s Belluccim zakončila povedená Bellucciho střela, která zapadla ke vzdálenější tyči. Ve 20. minutě domácí vedli 1:0 a svůj náskok dokázali ještě do poločasu zdvojnásobit. Těsně před koncem prvního dějství zahrával Cassano volný přímý kop, míč se dostal k Maggiovi, kterému ho ale od nohy ustřelil rozběhnutý Sammarco a z pěti metrů prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Palermo se sice ve druhém poločase snažilo, ale jediná větší šance přišla po střele Amauriho, která orazítkovala tyč. Po divácky atraktivním prvním poločase se ve druhém diváci doslova nudili. Konečný výsledek pak v 77. minutě stanovil Antonio Cassano, který pouze dorazil střelu Huga Campagnara. Sampdoria si už poté vedení bezpečně uhlídala a získala tři body.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele