15. kolo
09.12.2007 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Neapol SSC - FC Parma 1:0

Neapol ukončila jednu nepříznivou sérii a po téměř jedenácti letech konečně porazila Parmu. Jedinou branku utkání zaznamenal Zalayeta.

Již ve třetí minutě hlavičkoval z ideální pozice nepřesně Mariga, na druhé straně vyzrál Lavezzi na čtyři obránce a jeho nádhernou akci pokazil špatným zakončením Zalayeta. Uruguayský útočník si vše vynahradil v 18. minutě. Další povedenou akci nováčka Serie A opět rozjel Lavezzi, Bocigliano obloučkem posunul míč na Zalayetu a ten z první pálil tentokráte přesně - 1:0.

Nejnebezpečnějším hráčem v dresu hostí byl Reginaldo, který trápil neapolskou obranu a v nastaveném čase první půle spálil obrovskou příležitost, když ani on a ani Corradi nedokázali umístit do sítě centr, který do šestnáctky poslal Pisanu.

Na začátku druhé půle se domácí vedení marně snažili pojistit Lavezzi se Zalayetou, nepřesná pak byla i rána Gargana. Parma se do větších příležitostí nedostávala a v 66. minutě mohla znovu inkasovat. Zalayeta vytáhl brankáře Bucciho ven z pokutového území a přesným centrem našel Lavezziho, ten se již radoval ze vstřelené branky, vrátit se ale stihl Falcone a míč vykopl z brankové čáry.

Parma ještě v závěru zahrozila Dessenou a Corradim, na vyrovnání však neměla. Že je i fotbal jenom hra ukázali po závěrečném hvizdu hráči obou týmů, kteří si ve středovém kruhu podali ruce a společně poděkovali fanouškům.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SSC zaboduje naplno, Parma se venku trápí. Tip 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele