35. kolo
27.04.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Neapol SSC - AC Siena 0:0

Neapol si na svém stadionu San Paolo rozdělila body se Sienou, když remizovala 0:0. Domácím se tak vzdálila vidina startu v evropských pohárech a naopak hosté se více přiblížili jistotě záchrany.

Utkání příliš šancí nepřineslo. V prvním poločase byli nejblíže ke vstřelení branky domácí. Ezequiel Lavezzi hledal přihrávkou lépe postaveného spoluhráče, když v tom okamžiku nešťastně zasáhl obránce hostí Daniele Portanova a málem si vstřelil vlastní branku.

V další situaci musel zasahovat brankář Alexander Manninger proti pokusům Mariana Bogliacina a Ezequiela Lavezziho. Hosté příliš domácí obranu nezaměstnávali. Hrálo se spíše ve středu pole, ale nebezpečnější byla Neapol.

V další slibné příležitosti se objevil střídající Roberto Sosa, ale ani on nebyl v zakončení úspěšný. V 66. minutě měl největší příležitost celého utkání Mariano Bogliacini. Italský ofenzivní hráč nastřelil tyčku a následná dorážka Marka Hamšíka šla nad. V závěru utkání si mohli vstřelit vlastní branku i domácí fotbalisté. Pokus Christiana Rigana si málem do branky srazil obránce Garics. Neapol nakonec remizovala se Sienou a patří jí devátá příčka. Siena je se třiceti devíti body třináctá.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:0.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele