33. kolo
13.04.2008 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Lazio Řím - AC Siena 1:1

Lazio v domácím souboji se Sienou sice vedlo, když se ve 45. minutě trefil Mutarelli, jenomže v závěrečných minutách utkání udělal domácí brankář Muslera obrovskou chybu a Loria rozhodl o dělbě bodů. Lazio tedy zůstává 12., Siena je o dva body pozadu na 13. místě.

Oba celky měly v posledních zápasech skvělou bilanci, když Lazio doma neprohrálo již šest zápasů a Siena neprohrála čtyřikrát v řadě. V Římě ale Siena ještě nevyhrála a ze čtyř zápasů získala pouze dva body.

Hra se rozjížděla pomalu a bojovalo se spíše o střed hřiště. První vzrušení přišlo po 20. minutách, ale bohužel nebylo příliš fotbalové, jelikož ze zápasu musel odstoupit po čelní srážce s Kharjou domácí obránce Kolarov, jehož vystřídal De Silvestri. První fotbalovější situace a vůbec první střela na branku přišla až ve 27. minutě, když se musel brankář Muslera hodně natahovat po střele Fricka. Muslera poté ještě zlikvidoval pokus Vergassoly a na druhé straně zastavil pronikajícího Zauriho Portanova.

O chvilku později zastavilo Mauriho volej břevno a z rychlého protiútoku profitovali hosté. Jenomže Frick opět ztroskotal na brankáři Muslerovi. Nakonec ale přeci jenom diváci viděli v prvním poločase branku. V nastaveném čase se napřáhl ke střele z 20 metrů Mutarelli a s trochou štěstí překonal brankáře Manningera.

Siena vstoupila do druhého poločasu trochu vlažněji a měla velké štěstí, že Baroniovy trestné kopy a Mutarelliho střela jen těsně minuly branku. V závěru opět mířil nad z trestného kopu Baronio a zdálo se, že je rozhodnuto.

Jenomže v nastaveném čase přišla obrovská hrubka domácího Muslery a Lazio ztratilo jednobrankové vedení. Simone Loria pokusil štěstí, když z uctivé vzdálenosti vypálil. Střela nevypadala příliš hrozivě, ale Muslerovi míč neuvěřitelně propadl mezi rukavicemi a hosté mohli slavit. Konečný stav tedy zněl 1:1.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele