30. kolo
22.03.2008 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - Neapol SSC 1:1

Franco Brienza zachránil až v nastaveném čase pro Regginu veledůležitý bod. Díky prohře Livorna se tak domácí přiblížili k nesestupové pozici na rozdíl jednoho bodu. Hosté díky zaváhání klesli na jedenáctou příčku. Jedinou branku hostí vstřelil argentinský útočník Roberto Sosa.

Utkání probíhalo velmi jednolitě. Ani jeden ze soupeřů nijak nehnal do útoku a míč se držel převážně ve středu hřiště. První větší šance v prvním poločase přišla až krátce před přestávkou. Domácí záložník Edgar Barreto se už pomalu začínal radovat ze vstřelené branky, avšak jeho radost byla zkažena odmáváním ofsajdové pozice, v níž se Barreto bezesporu nacházel. Branka by zajisté utkání dala nový rozměr, nicméně nepadla a do kabin se odcházelo za stavu 0:0.

Druhý poločas se tak nesl v duchu toho prvního. Diváci na Oreste Granillo mohli pozorovat velmi zajímavé kalábrijské ptactvo, zatímco fotbalisté obou týmů drželi míč ve středu hřiště. Akčnost do utkání se snažil přinést domácí Franco Brienza, ale jeho pokus šel mimo. Na druhé straně se o totéž pokusil Argentinec Ezequiel Lavezzi, avšak střílel nad domácí branku. Diváci na stadiónu Oreste Granillo se probudili až v 76. minutě. Centr Marka Hamšíka prodloužil Lavezzi na svého útočného parťáka Sosu, jenž se z blízké vzdálenosti nemýlil a poslal Neapol do vedení. Hra se však nikterak neoživila a utkání směřovalo k výsledku 0:1. Nicméně lednová posila Regginy Franco Brienza si schovávala svůj okamžik slávy až do 91. minuty. Nicola Amoruso zpracoval pro svého parťáka míč hrudí a Brienza krásnou střelou z halfvoleje srovnal na 1:1.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele