3. kolo
16.09.2007 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Reggina Calcio - AS Řím 0:2

AS Řím se v úvodu sezony potkal s vynikající formou. Giallorossi vyhráli i třetí zápas a jsou zatím jediným klubem, který neztratil ani jeden bod.

Hosté bez několika hráčů základní sestavy začali v rychlém tempu a Tottiho dělovku z dálky jen tak tak zlikvidoval Campagnolo. Poté to Totti zkusil i zblízka, po kombinaci s Giulym ale mířil mimo. Reggina přežila úvodní bouři a pustila se do útoku. V ideální pozici nejprve zakončoval slabě Lanzaro, po něm pak další obrovskou příležitost spálil Amoruso.

Po poločasové přestávce zůstal v kabině zraněný Doni a mezi tři tyče hostujícího celku musel Curci. Tomu v úvodu druhé půle hodně zatrnulo při šanci Barreta, který nedal a tak zahřmělo na druhé straně. V 51. minutě se k míči v pokutovém území dostal stoper Juan a povedenou patičkou zajistil svému týmu vedení - 0:1.

Šance Regginy na bodový zisk pak klesly znovu o šedesát vteřin později, když Valdez ostře zajel do Perrotty a uviděl červenou kartu. Domácí poté držel nad vodou brankář Campagnolo. Ten nejprve zlikvidoval příležitost Giulyho a poté zkazil radost také Perrottovi. Definitivní pojistka římského triumfu tak přišla až v 84. minutě, kdy se trefil nejlepší střelec loňského ročníku Serie A Francesco Totti.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*Devil

Co je Rimani proc nic nepisete, mate depku s United v Lize Mistru???? Ja se vam ani nedivim vsak vite jak dopadli v Manchesteru!

Reagovat
Slejdy

jezisi toz ty si hruby asi ... si trapny mamrd by me zajimalo kolik mas roku ... sak si reknem po zapasoch s Man Utd .. jinak v Reggine povine 3 body... tipuju 0:2 ..

Reagovat
HOST*Devil

Jeste me neni ani tlik roku abych mohl vedet co to je mamrd, to jsi ty nebo kdo ? To slovo neznam !

Reagovat
smazaný uživatel

ty nejsi mamrd, ty jsi jen takovej malinkatej čuráček (tohle slovo znáš, o tom nepochybuju).

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*Devil

Neznam

Reagovat
HOST*

FORZA ROMA, FORZA TOTTI

Grande Francesco

Reggina - AS Roma 0-1 (54. Ludvik)

Reagovat
Slejdy

je to tam

Reagovat
HOST*

jo jo, spřehledem jsme je dali. Teď je důležitý uspět ve středu a pak už hurá na Juventus.

Reagovat
HOST*

Forza Roma, Forza Totti

AS ROma - Juve 2-1 (71. Aquilani 84. Taddei - 12. Trez)

Reagovat
HOST*M11

dobre as... mazec sou ty ciste konta... snad nam nedate mlatu ale pristi kolo... ps... slejdy kapr s tim tipem...

Reagovat
Slejdy

jn ani sem si nevsiml

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele