3. kolo
16.09.2007 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

SSC Neapol - UC Sampdoria 2:0

Díky trefám Zalayety a Hamšíka se Neapol dostala na třetí příčku italské Serie A. Prvně jmenovaný dal už třetí gól ve dvou zápasech a rozhodl o první prohře Sampdorie v letošní sezóně.

Janovskému trenérovi Mazzarrimu chyběla v tomto utkání řada opor a vše se ještě zhoršilo ve 14. minutě, kdy musel střídat obránce Lucchini kvůli zranění kolene. Poté následovalo několik šancí Neapole. Nejdříve Zalayeta hlavou netrefil, potom Domizzi minul centr a nakonec hlavičkoval znovu uruguayský útočník, tentokrát do břevna. Na druhé straně nebezpečně vypálil Zenoni, brankář Iezzo si však s jeho střelou dokázal poradit. O chvíli později zlikvidoval ještě pokus Montelly. Dvě minuty před poločasem se po zavání obou janovských stoperů po Domizziho centru konečně prosadil Zalayeta.

Ve druhé půli se podařilo Montellovi rozvlnit domácí síť, branka však nebyla pro ofsajd uznána. Dobrá souhra mezi Zalayetou a Hamšíkem v 76. minutě pomohla slovenskému záložníkovi dostat se až k brankáři Castellazzimu a následně ho i překonat - 2:0. V nastaveném čase se ještě do slibné příležitosti dostal střídají Calais, hostující gólman byl však tentokrát na svém místě. Na prohře svého týmu už ale nic nezměnil.

Autor: Karel Přibyl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele