5. kolo
26.09.2007 20:30 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Juventus FC - Reggina Calcio 4:0

Juventus opět dokázal, že bude v boji o titul Serie A výrazným účastníkem, ve druhém poločase středečního utkání rozstřílel Regginu. Hosté v první půli sice statečně bránili a uhájili čisté konto, nicméně po přestávce vzal otěže zápasu do svých rukou turínský tým.

V prvním poločase byl brankář Regginy Campagnolo stejně spolehlivý, jako bicykly stejnojmenné značky. Na začátku zápasu zlikvidoval Legrottaglieho hlavičku, v dalších minutách dvakrát vychytal Nocerina i nebezpečnou střelu Davida Trezegueta. Francouzský útočník pak dokonce vstřelil branku, ale ta nebyla uznaná kvůli ofsajdu. Naopak Buffon musel v bráně zasahovat jedinkrát, hlavičkou ho donutil k protažení Nicola Amoruso. Do kabin šla mužstva za bezbrankového stavu, zčásti díky skvělým zákrokům Campagnola, zčásti kvůli tomu, že koncovka Juventusu byla přeci jen slabá.

48. minuta byla tím okamžikem, kdy se domácí konečně prosadili. Po rohu se ve skrumáži v brankovišti nejlépe zorientoval Legrottaglie a otevřel gólový účet zápasu. O dvě minuty později napravil zaváhání Trezegueta brankou na 2:0 Hasan Salihamidžič. Trezeguet stihl spálit ještě jednu šanci, než se čtvrt hodiny před koncem utkání konečně dočkal branky, když zakončil protiútok Juventusu. Demoralizovaná Reginna pak inkasovala ještě jednou, v nastaveném čase Nocerino vydřel gól pro Palladina, který završil jasnou výhru 4:0.

Autor: Tomáš Bělonožník

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

juve je nejlepší....

Reagovat
HOST*.....

isera algo menos

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

juve i love You

Reagovat
HOST*

jasný titul

Reagovat
HOST*

Skvělý utočný výkon jak je na hřišti Hasan tak to jde mnohem líp Treza se rozstřílel

Reagovat
HOST*

JUventus tym meho srdce at se jim dari a dostanou se do LM a vyhrajou titul

Reagovat
HOST*

juve je nejlepší

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele