35. kolo
27.04.2008 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Janov - Empoli FC 0:1

Empoli udělalo výrazný krok směrem za záchranou, když v Janově zvítězilo 1:0. O jedinou branku utkání se postaral v 15. minutě Ignazio Abate. Empoli se tedy vyšplhalo ze sestupového pásma a nyní mu patří 16. příčka.

Utkání začalo v klidném tempu, ale v 15. minutě se Empoli překvapivě ujalo vedení. Sebastian Giovinco zaskočil defenzívu Janova rychlou kolmou přihrávkou a Ingazio Abate poté s přehledem vsítil svůj první gól letošní sezóny. O několik minut později to mohlo být už 2:0 pro Azzurri, ale Giovincovu radost zhatil praporek nad hlavou pomezního rozhodčího, který se poté ukázal jako nesprávně zdvižený.

Ještě v prvním poločase byl stažen Julio César de León z taktických důvodů a Janov se tedy soustředil spíše na defenzivní činnost. Empoli mělo více ze hry, ale další zásah nebylo schopné přidat. Druhý poločas se odehrával spíše ve středu hřiště a ani jeden z týmů neměl žádnou výraznější šanci. Janov navíc dohrával o deseti. Marco Di Vaio se na hřišti ohřál sotva deset minut a už musel do sprch, neboť rozhodčímu již přetekl pohár trpělivosti po jeho neustálých protestech.

Empoli si tak odváží z Janova všechny tři body po divácky ne moc atraktivním utkání. Nicméně body pro boj o záchranu mají pro hostující celek cenu zlata.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím, že si poradíme i s Empoli. Ta je sice na padáka, ale určitě bude zlobit. Náš tým se ale prosadí, kvalita je na naší straně ! Tip 3:0. FC JANOV !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že kdyby hrál Saudati, tak by mělo Empoli i na výhru ... přeci jenom se chce zachránit a vy už o nic nehrajete .. takhle to vidim jen na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

no pro me je to opet vyhra janova podle me je totalni blbost ze o nic nehraji pride me to ze si nechavaji otevřené zadní dvířka aby trosku popichli Udinese a ti to mozná podcení.. protoze poorad dokonce ligy zbývají 4 kola a stracet na poharove příčky 3 body tak tam je veliká šance...... prece jenom udinese muze jeste zavahat... at uz v dalsim kole venku prave s empoli.... muj tip 3:1 pro domaci

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi snad jenom zdá ! Zbytečná porážka a navíc na domácím hřišti. Bohužel, po dobrých výkonech přišel půst. Doufám jen, že nebude moc dlouhý. FC JANOV !!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele