3. kolo
16.09.2007 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - Calcio Catania 2:0

Inter potvrdil roli favorita a doma si poradil s Catanií. Branky vítězů dávali Crespo a Cesar, vůbec poprvé v sezoně se na hřišti objevil Adriano.

Vstup do utkání zvládli lépe hosté a ve čtvrté minutě měl Julio Cesar co dělat, aby zneškodnil střelu Izca. Další minuty už patřili domácím. Střely Crespa a Adriana zblokovali obránci Catanie, povedený lob Figa pak skvěle zneškodnil Bizzarri. Inter měl tlak a dokázal ho zúročit. Ve 14. minutě se k míči po akci Maicona s Adrianem dostal Crespo a argentinský útočník trefil přesně - 1:0.

Na Adrianovi byla znát velká chuť do hry a štěstí zkoušel ze všech pozic. S dalšímu dvěma pokusy brazilského fotbalisty si poradil Bizzarri a když už Adriano rozvlnil síť, byl pískán faul na Eduseie. Období okolo poločasové přestávce patřilo hostujícímu týmu. Těsně před odchodem do kabin pálil nepřesně Stovini, po návratu pak mířil mimo Spinesi a nevedlo se ani Vargasovi.

Adriano si za svůj výkon branku jednoznačně zasloužil, po spolupráci s Ibrahimovičem mu však radost opět zkazil Bizzarri. Toho nakonec pokořil jiný Brazilec. V 79. minutě převzal Cesar míč od Ibrahimoviče, proběhl s ním až do pokutového území a zajistil svému týmu klid do závěrečných minut - 2:0.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Sheva

Nikdo nic nepise,to jsou fanousci.

Reagovat
HOST*

Zatím 1:0.

Reagovat
HOST*

Stačí ty správná čecha.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele