12. kolo
10.11.2007 20:30 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - SSC Neapol 2:1

Palermo otočilo na svém stadionu zápas s Neapolí a zvítězilo 2:1. Domácí mohou děkovat hlavně Giacomu Tedescovi, který vstřelil dva góly a pomohl tak k zisku tří bodů. Palermo je po tomto zápase na sedmém místě Serie A, Neapol je devátá.

Neapol začala zápas aktivněji, ale Lavezziho centr nikdo do brány netečoval. O chvíli později se hosté dostali do další šance. Zalayeta přihrával a následnou Lavezziho dělovku musel vyrazit gólman Palerma Alberto Fontana. Do šancí se začali dostávat i domácí. Tedescova hlavička ale letěla mimo. O chvíli později se uvolnil Brienza a poslal míč na Edisona Cavaniho, před ním ale míč vykopl Cannavaro. Domácí se dál tlačili dopředu a Brienza zkusil z těžkého úhlu překvapit Iezza, ten se ale nachytat nenechal a míč lapil do svých rukavic. Těsně před poločasem mohl po zmatku v obraně Neapole zařídit vedení Palerma Cavani, špatně se ale zorientoval a poslal míč mimo bránu.

Druhý poločas znovu začali útočně hráči Palerma, nadějný volný kop Fabia Simplicia ale Iezza neohrozil. První gól zápasu padl v 54. minutě. Lavezziho přesnou přihrávku poslal za záda Fontany Bogliancio a zajistil vedení Neapole 1:0. Už za tři minuty ale bylo srovnáno. Pisani našel Tedesca a ten přesnou střelou do pravého horního rohu brány vyrovnal na 1:1. Palermo se dál hnalo za vítězstvím. Rohový kop Palerma zahrával Pisani a míč v pokutovém území doťukl do brány podruhé v zápase Tedesco. Zajistil tak svému týmu vedení 2:1. Palermo málem vedlo už o dvě branky. Aimo Diana v pokutovém území trefil Saviniho, který podle rozhodčího hrál rukou a ukázal na pokutový kop. Po krátké poradě s čárovým rozhodčím ale změnil názor a odpískal pokračování hry. O chvíli později po přihrávce Lavezziho, měl na hlavě vyrovnání Sosa, míč ale do brány nedokázal usměrnit. Do konce zápasu se už stav nezměnil a Palermo tak porazilo Neapol 2:1.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele