23. kolo
17.02.2008 15:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Citta di Palermo - Cagliari Calcio 2:1

Palermo získalo potřebné tři body na cestě za evropskými poháry, na domácím hřišti porazilo Cagliari dvěma brankami v první půli. Hostům se jen podařilo snížit díky vlastní brance Cavaniho.

Na domácí tým nečekal lehký soupeř, Cagliari třikrát v řadě neprohrálo, na druhou stranu Palermo získalo z posledních šesti zápasů pouhé čtyři body.

První šanci zápasu měli na kopačkách hosté, Foggieho šanci ale zneškodnil brankář Fontana. Obrana Cagliari dlouho odolávala útočným výpadům domácích, Palermo se poprvé prosadilo ve 23. minutě, kdy Jankovičův centr usměrnil do sítě Cavani.

Druhou branku přidal těsně před poločasovým hvizdem Jankovič, který lehkým dotykem tečoval Tedescovu střelu. Hosty do zápasu vrátil domácí Cavani, který si do vlastní sítě nešťastně srazil míč z rohového kopu.

Do konce zápasu ještě měly oba týmy dobrou příležitost skórovat, ale brankáři byli proti. Stav 2:1 tak vydržel až do konce utkání.

Domácí jsou po dnešním zápase na osmém místě se ziskem 31 bodů, Cagliari patří poslední, dvacátá příčka.

Autor: Tomáš Lavický / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele