4. kolo
23.09.2007 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Città di Palermo 0:1

Palermo zvládlo italské ostrovní derby a podruhé v řadě zvítězilo o jednu branku. Zatímco v Mladé Boleslavi o svém těsném triumfu rozhodlo až v nastaveném čase, proti Cagliari padla jediná branka v úvodní čtvrthodině.

Lépe přitom začali domácí a v úvodních jedenácti minutách dvakrát prověřil Fontanu Foggia. Palermo udeřilo hned ze své první vážnější akce. V 15. minutě odcentroval Migliaccio a po jeho centru překonal Fortina obránce Zaccardo - 0:1.

Ve 30. minutě se o vyrovnání neúspěšně pokoušel Matri, na druhé straně neměl Fortin příliš práce s pokusem Bresciana. Ve 38. minutě se domácí brankář zapotil daleko více, když musel vytáhnout bravurní zákrok proti střele Miccoliho.

Rovněž vstup do druhé půle měli lepší domácí a po několika minutách pálil těsně vedle Rinaudo. Palermo postupem času získávalo na jistotě, z níž ho vyvedla až šance Contiho. Ten už zvedal ruce, jeho střelu ovšem z prostoru tří tyčí vytěsnil Zaccardo. Cagliari se sice snažilo, šance si ovšem vytvářeli hosté, které nakonec nemusely mrzet ani dvě neproměněné příležitosti Bresciana a jedna Amauriho.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Vavřík Ag

Jaké sicilské derby, Cagliari je na Sardinii !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele