20. kolo
21.01.2007 15:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Inter Milán - ACF Fiorentina 3:1

Inter pokračuje ve svém vítězném tažení, tentokráte to odnesla Fiorentina, která si ze San Sira veze porážku 1:3.

V domácí sestavě chyběl obránce Samuel a na poslední chvíli zraněný brankář Julio Cesar, Fiorentina se zase musela obejít bez nejlepšího střelce Adriana Mutua a Tomáše Ujfalušiho.

Hosté začali skvěle a už v páté minutě šli do vedení, když Liverani zahrával trestný kop a Toni zblízka hlavou překonal Tolda - 0:1.

Inter se rychle inkasovanou brankou nenechal rozhodit, přežil povedený pokus Liveraniho a brzy se mu podařilo vyrovnat. V 18. minutě se o to parádní ranou postaral Stankovič, jemuž ostrými nabil Adriano - 1:1.

Uplynulo teprve pět minut od vyrovnávací branky a skóre se měnilo znovu. Domácí dostali výhodu trestného kopu, do míče se opřel Adriano a jeho rána skončila podruhé za zády Freye - 2:1.

Fiorentina rozhodně nebyla horším týmem, v následujících minutách byla nebezpečnější a Toldo se měl co ohánět. Domácího brankáře nejprve ranou nad vystrašil Jorgensen. K hlavičce se poté opět dostal Toni, Toldo však byl na místě.

Po změně stran pokračovala Fiorentina v aktivitě a Toldo musel likvidovat další Toniho pokus. Hostující kanonýr se poté změnil v nahrávače a vyzval ke skórování Pazziniho, jenomže ten na míč o kousek nedosáhl.

Domácí se museli bránit a z této situace je vysvobodila až 71. minuta. V ní rozehrál Stankovič trestný kop a Ibrahimovič přesnou hlavičkou zařídil svému týmu klidných posledních dvacet minut.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pharrell

3:1

Reagovat
HOST*

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele